UKLJUČITE SE U ČETVRTI PO REDU „MOGU, DOĐI DA VIDIŠ“

Univerzitet za treće doba „Đuro Salaj“ četvrti put zaredom organizuje veliki događaj „Mogu, dođi da vidiš“, namenjen starijim (60+), talentovanim sugrađanima.

Potencijalni učesnici na KONKURS mogu dostaviti pesmu, priču, ideju, ručni rad, ali se takođe mogu predstaviti i plesom, muzikom, glumom ili nekim specifičnim talentom. 

Pozivamo sve zainteresovane da prijave sebe ili prijatelja/ rođaka/ komšiju čijem se umeću dive najkasnije do 2. decembra i tako postanu deo dinamičnog Univerziteta. 

Događaj će biti organizovan 12. decembra, od 18 časova, u galeriji i na sceni u Resavskoj 78. Na ovogodišnjoj manifestaciji, Univerzitet proslavlja i 30 godina postojanja.

Tema prošlogodišnjeg događaja bila je „Oživimo duh starog Beograda“, pa su posetioci mogli da vide sajdžije, kišobrandžije, obućara Vasu (90 godina), koji u Birčaninovoj i dalje popravlja obuću, da probaju ručno pravljene bombone, ali i da se osveže bozom i limunadom poslastičarnice Pelivan. 

Ove godine, u čast obeležavanja tridesetogodišnjice, lajtmotiv događaja su veselje i radost, tako da će sam program biti prilagođen proslavi, a posetioce očekuju brojna iznenađenja.

 Ulaz je besplatan i zato nam se možete javiti i ukoliko želite da prisustvujete događaju, da bismo Vam sačuvali mesto. 

Kontakt telefon: 063/ 375 401 (Nemanjina 28)

Pogledajte u galeriji kako je bilo prethodnih godina.

Pozdravlja vas tim Univerziteta za treće doba😊