*prilagođena metodika rada*

NAUČITE JEZIK KOJI VEĆ DUGO ŽELITE DA ZNATE

Univerzitet za treće doba svojim polaznicima omogućava ne samo učenje engleskog jezika, već i učenje nemačkog, italijanskog, španskog, francuskog i ruskog jezika.

Iako mnogima od vas više nije potrebno znanje stranog jezika u poslovne svrhe, postoje brojni drugi razlozi zašto je pravo vreme da se na učenje jezika odlučite u poznijim godinama.

Zašto baš kod nas upisati KURS JEZIKA:

  • Zato što znamo da će vas na mnogim kursevima naučiti osnovnim stvarima koje se koriste u komunikaciji, ali vam niko neće reći kako da razbijete blokadu u govoru i steknete samopouzdanje.
  • Zato što radimo u malim grupama od 5 do 10 učesnika, što doprinosi većoj posvećenosti svakom polazniku i boljem savladavanju materije koja se obrađuje.
  • Zato što znamo da razne aplikacije za učenje jezika ne mogu nikada nadoknaditi živu reč.
  • Zato što će vam znanje jezika omogućiti da se lakše sporazumevate tokom putovanja po inostranstvu.
  • Zato što mnogi od vas imaju strance kao deo svoje šire porodice i veoma je bitno sa njima direktno komunicirati da bi se razvijali i gradili odnosi poverenja i ljubavi.
  • Zato što kod nas plaćate po nižim cenama, u skladu sa tempom vaših primanja.

Prvi nivo stranih jezika – ENGLESKOG, ITALIJANSKOG, ŠPANSKOG I NEMAČKOG traje od 3 do 5 meseci u zavisnosti od tempa rada grupe. Nakon završenog početnog nivoa prelazimo na sledeći, napredniji nivo, a u ponudi imamo i konverzacijske grupe.

U skladu sa interesovanjima naših polaznika, postoji mogućnost da oformimo nove grupe za učenje FRANCUSKOG, RUSKOG i drugih jezika.

ČASOVI su dva puta nedeljno po sat ipo. CENA kursa je 3.000 dinara na mesečnom nivou.
Za sve dodatne informacije pozovite nas na broj 063/370-494, milica@salaobrazovanje.co.rs
Ili dođite lično u Nemanjinu 28 (Slavija).