ZAVRŠNA IZLOŽBA DIZAJNERKI NAKITA ⭐️

Obuka za dizajnere nakita stvorila je od prve generacije polaznica SAMOSTALNE DIZAJNERKE NAKITA, koje znaju kako se pravi brend i šta je potrebno da bi se dopale kupcima.

Cilj ovog sveobuhvatnog programa jeste savladavanje celog procesa – od ideje, preko crteža i izrade, do plasiranja unikatnog nakita. A uz pomoć SERTIFIKATA Centra za obrazovanje “Đuro Salaj” one će sada biti u prilici da budu deo svakog esnafskog udruženja, da samostalno započnu posao, ali i da samostalno konkurišu na različitim projektima. Sertifikovana obuka za dizajnera nakita trajala je šest meseci, a AUTOR programa i predavač je Tamara Nikić slikarka i članica ULUSA, koja se više od jedne decenije bavi izradom i prodajom nakita!

U prostoru Galerije 78 (Resavska 78) one su prošle nedelje najpre pred 5-članom komisijom (u punom sastavu: Anđelka Bojović, profesor emeritus/ Tamara Nikić, akademska slikarka/ Mihajlo Zlatkov, dipl. industrijski dizajner/ Milica Prodanović, master menadžer/ Danijela Šćekić, diplomirani vajar) položile usmeno-praktični ispit, a potom i posetiocima predstavile svoje brendove i kolekcije nakita.

Upoznajte PET novih dizajnerki nakita: Draganu Lisavac, Mariju Martać, Kristinu Nikolić, Jelenu Bijelić i Draganu Mitić!