MAKE UP KURS

+ pravila fotografije + Social Media Marketing

Jedinstveni kurs u Beogradu na kome ćete osim tehnika šminkanja, naučiti i sve cake dobrog fotografisanja i uspešne promocije na FB-u i Instagram-u.

Zašto baš kod nas treba upisati KURS ŠMINKANJA?

  • Zato što znamo da će vas na mnogim kursevima naučiti da dobro šminkate, ali vas neće naučiti kako da drugi čuju za vas, kako da pravite odlične fotografije i kako da se istaknete na društvenim mrežama.
  • Zato što ćete sve vreme tokom trajanja kursa fotografisati profesionalnim aparatom i/ili mobilnim telefonima + na kraju kursa ćete dobiti sve fotografije
  • Zato što ćemo zajedno graditi profile na društvenim mrežama (FB i IG), uporedo testirajući najbolje vreme za objavljivanje, tip sadržaja i editovanje fotografija

Naši polaznici često nakon završenih obuka dobijaju poslove u najprestižnijim salonima u gradu. Razlog tome je i taj što SERTIFIKAT Škole za negu lepote „Đuro Salaj“ ima tradiciju dugu preko 50 godina i što omogućava otvaranje sopstvenog salona / samostalno započinjanje biznisa.

Bez obzira na to da li planirate profesionalno da se bavite ovim poslom i da zarađujete kao svi MAKE UP ARTISTI, na ovom programu naučićete pre svega kako da našminkate sebe, tako da budete istaknute u svim prilikama.

Tempo i dinamika rada?

Kurs traje tri meseca, a nastavu organizujemo dva puta nedeljno po tri školska časa (2h 15min). Zbog kvaliteta časova, grupe su od pet do deset polaznika. Materijal je obezbeđen od strane Škole i uračunat u cenu.

U zavisnosti od predznanja polaznika/ca, njihovih sposobnosti i aspiracija, kao i tempa rada celokupne grupe – savladaćete većinu, sve ili neke od navedenih tehnika: smokey eye, “halo” look, cut crease, polu cut crease, banana cut crease, “halo” cut crease, kao i šminku za venčanje, za scenu, za zreliju kožu, kolorit, jarke boje kroz neku od tehnika i naglašenu šminku.

Poslednji čas predstavlja ujedno i praktičnu proveru znanja: učesnici/ce biraju tehniku po želji i primenjuju je na svom modelu, a biće potrebno i da kreiraju stranicu, vizual i reklamu. Nakon uspešno položenog ispita, polaznici dobijaju SERTIFIKAT o završenoj obuci.

*Predavač će sve veštine demonstrirati na modelu, a polaznici će ih zatim primenjivati na svojim modelima, uz individualne i grupne savete i uz pomoć moderatora. Svaki čas biće propraćen prezentacijom radi potpore i sumiranje naučenog uz pomoć teorijskog znanja.
________________________________________________________________________
Nastava se odvija u našem salonu u Resavskoj 78, u Beogradu.

Krećemo u petak, 1. februara, od 18 časova!

Cena kursa je 300 evra.

Za sve informacije:

063/375-401

(Možete nas pozvati, poslati poruku, pisati na Viber/WhatsApp)