KOZMETIČARSKI KURS

Petomesečni kozmetičarski kurs predstavlja visokokvalifikovanu obuku za zanimanje kozmetičar/estetičar

Kurs za kozmetičara obuhvata teorijsko i praktično znanje o nezi i tretmanima lica. U osnovni program spadaju: informacije o priboru i materijalima za rad; postavljanje kliničke slike stanja kože i upoznavanje sa metodama tretiranja kože; tehnologija zanimanja i materijala; dermatologija; estetika i praktičan rad.

Nakon završenih predavanja i obavljene praktične nastave, polaznici polažu ispite iz tehnologije zanimanja, dermatologije, estetike i praktičnog rada čime stiču mogućnost dobijanja sertifikata o stručnoj osposobljenosti za zanimanje kozmetičer/estetičar. Na taj način ovo popularno zanimanje, u skladu sa zakonom, možete obavljati samostalno ili kod poslodavca.

Diploma Centra za obrazovanje „Đuro Salaj“ predstavlja jedan od najrelevantnijih dokaza vaše stručne osposobljenosti, jer smo više od 50 godina vodeća ustanova za neformalno obrazovanje.

Predavanja i praktična nastava odvijaju se u salonu lepote Centra za obrazovanje, koji se nalazi u Resavskoj 78, u Beogradu.

Na petomesečnom kursu za kozmetičara/estetičara saznaćete kako da brinete o lepoti i koži prateći najnovije standarde iz ove oblasti, učeći od renomiranih kozmetikologa.

Nastava je bazirana na poluindividualnom pristupu, u malim grupama od po 5-6 polaznika, dinamikom tri puta nedeljlno po tri školska časa, u popodnevnim terminima.

Petomesečni kurs obuhvata fond od 206 časova. Ukupna cena je 37.000 dinara i postoji mogućnost plaćanja u tri rate.

U toku je upis novembarske grupe polaznika. Broj mesta je ograničen.

Rezervišite svoje mesto na broj: 063 375 401