NAUČITE KAKO DA PREBACUJETE SLIKE S TELEFONA NA KOMPJUTER

I još mnogo korisnih stvari

Univerzitet za treće doba zna šta muči vas, najstarije sugrađane i zato smo osmislili jedinstveni kurs „RAČUNAR + PAMETNI TELEFON„, da biste savladali baš one računarske operacije koje su vam potrebne i da biste s lakoćom koristili mobilni telefon.

Za mesec dana naučićete da na svom telefonu koristite aplikacije za razmenu poruka i fotografija – Viber-a i WhatsApp-a, kako da prebacujete slike s telefona na vaš računar i kako da slike sa računara prebacite na USB da biste mogli da ih odnesete u fotografsku radnju i uradite fotografije za album.

Sami ćete raditi sve ono za šta vam je do sada falila tuđa pomoć. Sada, kada konačno imate dovoljno vremena, osvojite svoju potpunu NEZAVISNOST i budite u toku sa svim dešavanjima.

Nastavite da se povezujete sa ljudima, da se družite, razmenjujete fotografije, komunicirate sa decom, rođacima i prijateljima putem interneta i SKAJPA.

Ulepšajte svoje šetnje omiljenom muzikom, tako što ćete naučiti kako da muziku skinete sa INTERNETA i prebacite na mobilni telefon.

Trajanje obuke „RAČUNAR + PAMETNI TELEFON“ je 4 nedelje, a nastava će se odvijati dva puta nedeljno, po tri školska časa (2 sata i 15 minuta). Ukupan fond časova je 24. Grupe su od 5 do 10 polaznika, što zapravo znači da svako pitanje i nedoumicu profesor može da vam razreši na času u najkraćem vremenskom roku.

Cena obuke je 5.500 dinara, a plaćanje je omogućeno u dve rate (u skladu sa tempom vaših primanja). Na kraju polaznici dobijaju i sertifikat o završenoj obuci.

Početak obuke je 18. januar.

Pozovite nas na broj 063/ 375- 401 ili dođite lično u Nemanjinu 28 (Slavija) da se uverite u kvalitet našeg programa i posvećenost i stručnost profesora, koji sa vama vežba svaku operaciju dok je u potpunosti ne usvojite.

Vaš Univerzitet za treće doba „Đuro Salaj“ nastavlja da brine o vašim potrebama.