CENTAR ZA OBRAZOVANJE „ĐURO SALAJ“, nakon uspešno sprovođenih kurseva za asistenta PR-a i velike prolaznosti na projektima koji su podržavali razvoj preduzetništva, kroz obuku zaposlenih i nezaposlenih lica, preporučuje Vam OBUKU ZA SAMOSTALNO VOĐENJE POSLA

Želite da budete samostalni u poslu, imate dobre ideje i izuzetni ste u onome što radite.

Ipak, treba Vam neko da Vam uradi plakat i flajer.

Imate profil na facebook- u, čak i stranicu, ali da li ste sigurni da je to dovoljno? Nije. Treba Vam neko ko će se baviti promocijom i reklamiranjem putem društvenih mreža (svakako ste svesni da Vaši potencijalni kupci najviše šetaju po facebook- u i instagramu)

Hoćete da budete samostalni. Ipak, kako komunicirati sa najrazličitijim ljudima i ciljnim grupama, a da to daje efekte. Da li će i Vama trebati PR?

Kako onda da budete samostalni u poslu? Bar na početku, dok je potrebno dosta ulaganja u sirovine, proizvod, uslugu i kada smo često prinuđeni da ekonomišemo s troškovima.

Mi Vam dajemo odgovor – OBUČITE SE ZA SAMOSTALNO VOĐENJE POSLA

Kurs Vas osposobljava u tri pravca- KOMUNIKACIONE VEŠTINE (pisana komunikacija, savladavanje svih prepreka u komunikaciji, javni nastup, odnosi s javnošću, organizacija događaja); OSNOVE GRAFIČKOG DIZAJNA (kreiranje logo znaka, plakata, flajera, kataloga, vizit karata i ostalog promotivnog/reklamnog materijala) i PROMOCIJA PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA (kreiranje poslovnog profila, stranice, grupe, povezivanje sa ciljnom grupom, reklamiranje na facebook-u i instagramu, content marketing).

Ne puštamo Vas dok sami ne budete spremni da odete, što znači da Vam ostajemo na raspolaganju za bilo koju vrstu onlajn savetovanja mesec dana nakon završetka obuke.

Radionice i predavanja održavaju se ponedeljkom i petkom, od 18 do 20 i 30 časova.

OBUKA ZA SAMOSTALNO VOĐENJE POSLA počinje u ponedeljak, 14. maja i traje do 6. jula (16 susreta po 3 školska časa, ukupan fond časova: 48 časova)

Promotivna cena za prvih pet upisanih: 20.000 dinara

Regularna cena: 26.000 dinara (mogućnost plaćanja u tri rate, prva rata pri upisu, druga u maju i treća nakon završetka obuke)

Grupa do 10 polaznika. Nastava se odvija u prostorijama Centra za obrazovanje „Đuro Salaj“, u Nemanjinoj 28, na Slaviji.