*prestanite da zavisite od drugih*

NAUČITE DA KORISTITE RAČUNAR

Univerzitet za treće doba zna šta muči vas, najstarije sugrađane, i zato smo rešeni da sa vama krenemo od starta na kursu „OSNOVE RADA NA RAČUNARU”, da biste savladali baš one računarske operacije koje su vam najpotrebnije.

Za šest nedelja naučićete da kucate tekst u Word-u, znaćete kako da sačuvate vaše uspomene, moći ćete bez odlaska u poštu da razmenjujete elektronska pisma i da razgovarate sa rođacima i prijateljima koji žive daleko.

Moći ćete da sačuvate sve drage i bitne stvari na računaru, onda kada naučite kako da USB povežete sa računarom. A kada naučite kako da prebacite fotografije na USB moći ćete da ih odnesete u foto radnju i uradite za album.

Zapravo, sami ćete raditi sve ono za šta vam je do sada falila tuđa pomoć. Sada, kada konačno imate dovoljno vremena, osvojite svoju potpunu NEZAVISNOST i budite u toku sa svim dešavanjima.

Nastavite da se povezujete sa ljudima, da se družite, razmenjujete fotografije putem mejla, komunicirate sa decom, rođacima i prijateljima preko INTERNETA i SKAJPA.

Trajanje obuke „OSNOVE RADA NA RAČUNARU” je 6 nedelja, a nastava će se odvijati dva puta nedeljno, po tri školska časa (2 sata i 15 minuta). Ukupan fond časova je 36. Grupe su od 5 do 10 polaznika, što zapravo znači da svako pitanje i nedoumicu profesor može da vam razreši na času u najkraćem vremenskom roku.

Cena obuke je 7.900 dinara, a plaćanje je omogućeno u dve rate (u skladu sa tempom vaših primanja). Na kraju polaznici dobijaju i sertifikat o završenoj obuci.

Početak obuke je utorak, 15. januar, od 17 časova.

Pozovite nas na broj 063/ 375- 401 ili dođite lično u Nemanjinu 28 (Slavija) da se uverite u kvalitet našeg programa i posvećenost i stručnost profesora, koji sa vama vežba svaku operaciju dok je u potpunosti ne usvojite.

Vaš Univerzitet za treće doba „Đuro Salaj“ nastavlja da brine o vašim potrebama.