JESENJI UPIS U ŠKOLU DEKUPAŽA

Upisujemo novu grupu DEKUPAŽ KURSA koja kreće u utorak, 28.septembra, od 17 i 30h.

Uz pomoć ovog kursa moći ćete sami da ukrašavate svoj dom, da preuređujete stari nameštaj, zapravo imaćete u rukama zanat od koga ćete moći i da zarađujete ako želite, sve vreme uživajući u nekoj vrsti art terapije.

Kurs traje MESEC DANA (2 puta nedeljno po 2 sata), u likovnom ateljeu, u Nemanjinoj 28 (na Slaviji).

Radionice vodi profesorka Branka Krec.

Profesorka će sa vama podelite sve cake do kojih je došla tokom više od 15 godina bavljenja dekupažom i dobićete puno praktičnih saveta.
Saznaćete kako da vam alatkice duže traju, koje boje i lakovi su postojaniji, kako da se boje ne osuše, kako da izbegnete „zamke“ u farbarama, da prođete jeftinije i ubrzate proces rada, ali i sve ono što nikako ne biste smele da radite, ako ne želite da zabrljate.
Na radionicama ćete naučiti ne samo da radite na različitim materijalima, već i da baratate svim tehnikama (salveta tehnika, transfer, modelirajuća pasta, kamena čipka, papir- maše, shabby chic, 3D tehnika, crakle tehnika, mozaik, embossing, dvokomponentni crakle, pitoriko tehnika na platnu, imitacija metala, mix media).

Radionice se organizuju UTORKOM od 17 i 30h i SUBOTOM od 11h, u trajanju od 2 sata, ali u dogovoru sa profesorkom, moguća je nadoknada propuštenog časa pola sata pre ili pola sata posle regularnog termina.

Broj ljudi u grupi je ograničen i na časovima vodimo računa o tome da se osećate sigurno, s obzirom na trenutnu situaciju, ali nam je podjednako bitno da vam na radionicama bude prijatno da biste mogle da se opustite dok učite i stvarate.

Cena je 6.500 dinara (materijal nije uključen u cenu). Možete platiti u dve rate.

Časovi se organizuju u Nemanjinoj 28, u likovnom ateljeu.

Za više informacija, pozovite nas na broj 063/ 375 401
ili nam pošaljite mail na: milica@salajobrazovanje.co.rs