ŠKOLA DEKUPAŽA

Umetnička škola „Đuro Salaj“ jedina je škola u Beogradu koja programom od 5 meseci obuhvata SVE DEKUPAŽ TEHNIKE.

Da biste zaista savladale ovu primenjenu umetnost, treba da naučite ne samo da radite na različitim materijalima, već i da baratate svim tehnikama (salveta tehnika, transfer, modelirajuća pasta, kamena čipka, papir- maše, shabby chic, 3D tehnika, crakle tehnika, mozaik, embossing, dvokomponentni crakle, pitoriko tehnika na platnu, imitacija metala, mix media)

Dovoljno je malo kreativnosti, da biste u potpunosti doživeli TERAPIJSKI EFEKAT dekupaž radionica.

Mnogi polaznici naš kurs su opisali kao “pravo otkriće”, kako svojih talenata, tako i efekata koji je ova aktivnost imala na njih. Umirujuća i topla atmosfera iznedrila je brojna mala remek- dela, koja su vlasnici kasnije poklanjali, prodavali ili ostavljali sebi za uspomenu.

Profesorka Branka Krec rado otkriva sve cake do kojih je došla u svom dugogodišnjem radu, a ceo naš tim je na raspolaganju da vas usmeri na to KAKO DA OBEZBEDITE SEBI DODATNI IZVOR PRIHODA

Grupe su od 5 do 10 polaznika. Radionice se održavaju jednom nedeljno, u trajanju od dva sata, u likovnom ateljeu Umetničke škole, u Nemanjinoj 28. Cena je 4.000 dinara na mesečnom nivou.

Svakog juna organizujemo IZLOŽBU u Galeriji Akademije 28, na kojoj predstavljamo radove svih polaznika koja žele da učestvuju, a prošli su Školu DEKUPAŽA kod nas.

Umetnička škola je aktivna tokom cele godine, tako da postoji dosta prilika da se povezujete kako sa ljudima sličnih interesovanja, tako i sa potencijalnim kupcima vaših radova.

Na kraju programa dobijate DIPLOMU😊

Početak nove grupe je SUBOTA, 13. JUN (16:00-18:00h)

Za više informacija možete nas kontaktirati na broj telefona 063/ 375 401 ili nam pisati na mejl milica@salajobrazovanje.co.rs