*postanite samostalni u poslu*

OBUKA ZA PROMOCIJU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Vaša Umetnička škola „Đuro Salaj“ zna da nije dovoljno to što umete da izrađujete rukotvorine i baš zato vas pozivamo da naučite KAKO DA NA NAJBOLJI NAČIN PROMOVIŠETE SVOJ POSAO NA FACEBOOKU i INSTAGRAMU i tako uštedite vreme i novac.

Ako želite da POVEĆATE BROJ KUPACA obratite im se tamo gde u proseku provode više od sat vremena dnevno (na društvenim mrežama) i povećajte broj aktivnih pratilaca na Instagramu i broj onih koji posećuju vašu fb stranicu. Tek onda kada veći broj ljudi zna za ono čime se bavite, vaš HOBI ĆE PRERASTI U BIZNIS i moći ćete sebi da osigurate redovna mesečna primanja.

Ne dozvolite da nove tehnologije bace u zasenak ono što zaista znate dobro da radite. Naučite kako da fotografije koje vide i tekstovi koje pročitaju budu takvi da ih ubede u to koliko zaista vaš proizvod može da im znači.

Nakon OBUKE ZA PROMOCIJU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA steći ćete potpunu sigurnost i samostalnost u poslu. Kada upoznate neophodne alate UŠTEDEĆETE VREME, zapravo provodićete manje vremena pred kompjuterom i telefonom, a imaćete NEUPOREDIVO VIŠE EFEKATA. Tako ćete dobiti više vremena da radite ono što najviše volite, da stvarate proizvode i kreirate.

UŠTEDEĆETE I NOVAC. Nećete morati da plaćate nikome, a cene za ovu vrstu usluge nisu male. Kreću se od minimalno 70 evra za postavljanje reklama na mesečnom nivou (što podrazumeva već razrađene profile i stranicu) do više stotina evra, ako neko za vas redovno objavljuje postove- fotografiše i obrađuje fotografije, piše tekstove i komunicira sa ljudima umesto vas na svakodnevnom nivou.

Na ulici/ u radnji dnevno vaše proizvode vidi maksimalno nekoliko stotina ljudi, ali zato sa hiljadama „šetača“ možete brzo i lako da uspostavite vezu na društvenim mrežama.

Ono ČIME ĆEMO SE BAVITI NA OBUCI JESTE:

  1. Kreiranje profila/ grupe/ stranice na fb i biznis profila na Instagramu
  2. Određivanje ciljne grupe i učenje kako da na najefikasniji način koristimo društvenu mrežu koju koristi naša ciljna grupa
  3. Razvijanje i unapređivanje fb stranice; uspostavljanje interakcije sa potencijalnim kupcima
  4. Osnove fotografije (kako napraviti dobru fotografiju za fb i insta)
  5. Pisanje tekstova koji prodaju (copy)
  6. Razvijanje insta profila
  7. Sprovođenje plaćenih reklama na društvenim mrežama (oglašavanje)
  8. Rad u programu CANVA
  9. Definisanje strategije promocije i još mnogo toga!

OBUKA ZA PROMOCIJU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA  traje mesec dana, susreti su subotom i nedeljom, po tri sata- od 9h do 13:30h (pauza pola sata).

KREĆEMO 16. marta. TERMINI su: 16., 17., 23.,24., 30. i 31. mart, kao i 6. i 7. april.

CENA je 12.000 dinara i moguće je platiti u dve rate.

Časovi se odvijaju u Nemanjinoj 28, na Slaviji.

Kontakt telefoni za dodatne informacije: 063/ 370 494 i 063/ 375 401