Poklon vaučer

Umetnička škola podržava nastojanja pojedinaca da prošire svoje vidike i razvijaju umetničke sklonosti.Deo smo zajednice i tiče nas se kako kao društvo napredujemo, pre svega u ljudskom, obrazovnom i duhovnom smislu.
Uvek pokušavamo da nađemo način da svi koji žele posete neku od umetničkih radionica, završe kurs i steknu dodatna znanja i veštine ili napreduju kroz neku od naših umetničkih škola.

Zato često u okviru događaja, koji skoro uvek imaju humanitarnu konotaciju, organizujemo i besplatne radionice. Tako je bilo na Danu umetnosti – „Pobedi za decu Prihvatilišta“, na događaju „Ritam žena“, povodom različitih praznika – Uskrs, Nova godina, Praznik rada, tako je bilo na Beogradskom dečijem sajmu, celog leta 2015 godine na Adi Ciganliji, ispred Teatra na Savi…

Još jedan vid promocije umetnosti jeste i POKLON VAUČER, koji se može koristiti za kurs po izboru- dekupaž, pletenje, heklanje, pačvork, izrada nakita, umetnička keramika, kaligrafija, crtanje i slikanje… Cena poklon vaučera je simbolična – 2.500 dinara i važi za period od mesec dana.

Ukoliko nemate Vi umetničkih sklonosti, ali znate ko ih ima, možete biti kreativni u odabiru poklona, zato što vaučer možete pokloniti dragoj osobi.

S ljubavlju,
Tim Umetničke škole