Upisujemo novu grupu najobuhvatnijeg kursa UMETNIČKE KERAMIKE, koja kreće u petak, 1. OKTOBRA, od 17 i 30h.

U Umetničkoj školi “Đuro Salaj” osnovni program traje 5 MESECI, jednom nedeljno, po tri sata. Nakon tehnika “iz ruke” naučićete da radite i na točku.

Autorka programa i umetnica Milena Maša Gazdić je i do sada svakog ponedeljka, srede i petka, od 17 i 30h do 20 i 30h delila svoje dugogodišnje iskustvo i znanje. Iz razloga što vodimo računa o epidemiološkim merama raspodelili smo polaznike na tri grupe.

Ukoliko preskočite svoj termin – JEDNOM NEDELJNO, PO TRI SATA – uz dogovor sa profesorkom možete ga nadoknaditi sa drugom grupom, ukoliko u tom trenutku ima mesta.

Svake godine s polaznicima organizujemo godišnju izložbu u Galeriji 28, pa se nadamo da će nam situacija omogućiti da se i ove godine okupimo ili juna tradicionalno ili s jeseni u izložbenom prostoru Teatra 78.

Naši polaznici su zadovoljni i neki nam dolaze i godinama, da kao hobisti ili čak već profesionalci nauče još neku tajnu ovog plemenitog zanata.

Početak nove grupe je petak, 1. OKTOBAR u 17:30h, a nastava se organizuje u likovnom ateljeu na Slaviji (Nemanjina 28, treći sprat).

Na linku možete pročitati PROGRAM😊.

https://www.salajobrazovanje.co.rs/vajarstvo-i-keramika/

Prijave su na broj telefona: 063/375-401

ili na mail: milica@salajobrazovanje.co.rs