PRIPREMNA NASTAVA ZA MALU MATURU

Na kraju osmog razreda polažu se tri završna testa: srpski jezik, matematika i kombinovani test (hemija, fizika, biologija, istorija i geografija).

Naši nastavnici su tu da pripreme vašu decu za jedan od bitnijih trenutaka u životu, da ih spreme da dobro urade testove i time steknu mogućnost da upišu srednju školu po izboru.

Profesori koji realizuju nastavu imaju višegodišnje iskustvo i odlične rezultate.
Učionice u kojima održavamo časove nalaze se u Nemanjinoj 28 (na Slaviji), tako da smo dobro povezani sa svim delovima grada.

Pripremna nastava se odvija subotom i / ili nedeljom, prema unapred utvrđenom planu i programu.

Za razliku od klasičnih učionica, kod nas je maksimalan broj dece u grupi 12 đaka, čime se stiču uslovi za neometan i kvalitetan rad.

TREBA DA PIŠE

Broj mesta je ograničen, a mogućnost da upišete vaše dete je do četvrtka, 9. januara 2020 godine. Prvi čas biće održan u subotu, 11. januara 2020 godine i nakon toga rasporedom pratimo školski kalendar. To znači da u toku zimskog raspusta i uskršnjih praznika neće biti nastave.

Kraj pripremne nastave biće nekoliko dana pre polaganja prvog testa.
U toku rada planirani su i probni testovi, jer iskustvo govori da su probni testovi veoma korisni zbog toga što daju realnu sliku o znanju budućih srednjoškolaca iz konkretne oblasti.

Fond časova:

  • Srpski jezik 40 časova
  • Matematika 40 časova
  • Kombinovani test 40 časova

Cene pripremne nastave za fond od:

  • 120 školskih časova 45.000 dinara na 6 mesečnih rata
  • 80 školskih časova 30.000 dinara na 5 mesečnih rata
  • 40 školskih časova 15.000 dinara na 5 mesečnih rata

Telefon za više informacija: 063/ 41 57 98