OTVOREN UPIS U ŠKOLU DEKUPAŽA

(uči se svih 19 tehnika)

Nakon SVEOBUHVATNOG DEKUPAŽ KURSA, koji traje 9 susreta po 2 sata i počinje u utorak, 1.juna (do 29.juna) moći ćete same da ukrašavate svoj dom, da ulepšavate stari nameštaj, zapravo imaćete u rukama zanat od koga ćete moći i da zarađujete ako želite, sve vreme uživajući u nekoj vrsti art terapije na radionicama, koje vodi profesorka Branka Krec.

Profesorka će sa vama podelite sve cake do kojih je došla tokom više od 15 godina bavljenja dekupažom. Dobićete puno praktičnih saveta.
Saznaćete kako da vam alatkice duže traju, koje boje i lakovi su postojaniji, kako da se boje ne osuše, kako da izbegnete „zamke“ u farbarama, da prođete jeftinije i ubrzate proces rada, ali i sve ono što nikako ne biste smele da radite, ako ne želite da zabrljate.
Naučićete ne samo da radite na različitim materijalima, već i da baratate svim tehnikama (salveta tehnika, transfer, modelirajuća pasta, kamena čipka, papir- maše, shabby chic, 3D tehnika, crakle tehnika, mozaik, embossing, dvokomponentni crakle, pitoriko tehnika na platnu, imitacija metala, mix media).

Radionice se organizuju UTORKOM i SUBOTOM, u trajanju od 2 sata (od 18h do 20h), a u dogovoru sa profesorkom, moguća je nadoknada propuštenog časa pola sata pre ili pola sata posle regularnog termina.

Broj ljudi u grupi je ograničen i na časovima vodimo računa o tome da se osećate sigurno, s obzirom na trenutnu situaciju, ali nam je podjednako bitno da vam na radionicama bude prijatno da biste mogle da se opustite dok učite i stvarate.

Cena je 6.500 dinara, a časovi se organizuju u Nemanjinoj 28, u likovnom ateljeu.

Za više informacija, pozovite nas na broj 063/ 375 401
ili nam pošaljite mail na: milica@salajobrazovanje.co.rs