„MOGU, DOĐI DA VIDIŠ“ ZAINTERESOVAO BROJNE UČESNIKE I POSETIOCE

Kulturno- zabavni događaj „Mogu, dođi da vidiš“ privukao je 180 učesnika i više od 250 posetilaca koji su se okupili 13. decembra u Resavskoj 78, u Beogradu.

Drugu godinu zaredom, najkreativniji i najhrabriji stariji sugrađani predstavili su svoje radove i muzičko- scenske talente u izložbenom prostoru Galerije 78, ali i na pozorišnoj sceni.

Događaj je upriličen muzičkom pratnjom za vreme trajanja izložbe, kao i posluženjem za sve učesnike i goste, ali i zahvalnicama i poklonima koji su obezbeđeni u saradnji sa kompanijom Oriflame.

Nakon izložbe, na velikoj sceni nastupili su penzionerski mešovito-kamerni hor „Smilje“, penzionerska dramska sekcija „Beogradski starišani“, folklorna sekcija organizacije „Hleb života“, folklorna i pevačka grupa „Savska zora“ iz kluba „Gavrilo Princip“, ali i nadareni pojedinci sa solo nastupima.

Dobra medijska pokrivenost događaja svedoči o tome da je Univerzitet za treće doba „Đuro Salaj“ i ove godine uspeo da motiviše, aktivira i izvuče ono najbolje od ljudi koji imaju mnogo toga da pokažu mlađim generacijama.