FOTO KONKURS “TO SU BILI DANI”

Centar za obrazovanje „Đuro Salaj“ pridružio se obeležavanju Godine međugeneracijske solidarnosti, a u skladu s misijom promovisanja doživotnog učenja

U okviru promocije međugeneracijske solidarnosti, Umetnička škola „Đuro Salaj“ i Univerzitet za treće doba „Đuro Salaj“, raspisali su foto konkurs „To su bili dani“. Fotografije će biti primane i selekcionisane na osnovu dva kriterijuma:

  1. Kategorija najstarijih sugrađana – potrebno je dostaviti od jedne do tri crno-bele fotografije koje simbolizuju značajne momente osobe koje šalje ili predele/detalje koji su na ovaj način ostali zabeleženi.
  1. Kategorija za decu – potrebno je da roditelji/bake i deke dostave od jedne do tri fotografije u boji koje simbolizuju zajedničke trenutke sa svojom decom/unučićima.

Fotografije treba doneti ili poslati na adresu Nemanjina 28 (Beograd) i to najkasnije do 19. maja 2017. godine (fotografije poslate mejlom ili putem društvenih mreža nećemo razmatrati).

Na događaju „To su bili dani“, 25. maja, od 18 časova, u Resavskoj 78 biće najpre otvorena izložba fotografija na kojoj će biti proglašene najbolje fotografije u obe kategorije.

Ovom prilikom, biće održan i kulturno- zabavni program, kada će posetioci i učesnici moći da uživaju u baletskoj predstavi i  pozorišnoj predstavi za decu, kao i u nastupu KUD “Gradimir” i aforističarsko- muzičkom nastupu Vladimira Arackog.

Uključite se, dođite i dajte i vi svoj doprinos u izgradnji boljeg i solidarnijeg okruženja!

Kontakt telefon za dodatne informacije: 063 375 401